'Grote schok én kuis bij Monaco: Philippe Clement wellicht per direct ontslagen'

'Grote schok én kuis bij Monaco: Philippe Clement wellicht per direct ontslagen'
Zondag 20 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Begin januari met veel dromen toegekomen, maar het ziet ernaar uit dat Philippe Clement met een nachtmerrie zal vertrekken bij AS Monaco.

Dat is toch wat L’Équipe schrijft en die zitten er doorgaans boenk op. De... Russische oligarch, hoofdaandeelhouder en voorzitter Dmitry Rybolovlev gaat volgens de Franse sportkrant grote kuis houden bij de club uit het prinsdom.

Zwaar ontgoocheld door de recente resultaten - uitgeschakeld in de Franse beker en Europa League en in de competitie op verre afstand van de Europese plaatsen - vindt Rybolovlev dat het zo echt niet meer verder kan.

Hij wil op alle niveau's een nieuwe start nemen. Concreet wil dat zeggen dat naast Philippe Clement ook Technisch Directeur Paul Mitchell en CEO Oleg Petrov moeten vertrekken. Alleen over de timing is de volgens L'Equipe razende voorzitter nog niet uit.

Paris Saint-Germain

Dat betekent dat de kans bestaat dat Clement en co. per direct kunnen ontslagen. Wellicht dat Rybolovlev daarvoor het resultaat van de topper tegen... PSG van zondagmiddag afwacht. Als dat zwaar tegenvalt zouden ze onmiddellijk hun koffers kunnen pakken.

Maar anders is het sowieso einde verhaal aan het einde van het seizoen. Voor Clement zou dat een klap van jewelste zijn, want hij was bij Club Brugge vertrokken in de hoop ook in het buitenland een succesverhaal te kunnen schrijven. Niet dus.

Poll: Ben je verrast dat Clement zal ontslagen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Braga  I  PSG

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024