Red Flame Tessa Wullaert verrast op haar verjaardag: "Ik vind het onterecht"

Red Flame Tessa Wullaert verrast op haar verjaardag:
Zondag 20 maart 2022 - 13:00   I   door Redactie

Dubbel feest voor Tessa Wullaert afgelopen zaterdag. De sterspeelster werd én 29 jaar én zette met Anderlecht een serieuze stap richting titel.

Want paars-wit boekte een belangrijke zege tegen eerste achtervolger OH Leuven en vergrootte zo zijn voorsprong tot vier punten. Anderlecht won met overtuigende 4-1-cijfers, waarbij Wullaert zichzelf een cadeau gaf door mooi de laatste goal te scoren.  

Al wringt er toch nog altijd iets, want in een interview met Het Laatste Nieuws kwam de Red Flame nog eens terug op de Gouden Schoen, waar ze in januari met amper één puntje verloor van Janice Cayman. Een klap waar ze blijkbaar nog altijd niet over is.

"Ik vind het nog altijd onterecht", aldus Wullaert. "Ik denk dat iedereen die in mijn schoenen zou staan, gezien mijn prestaties van het voorbije jaar, dat onterecht zou vinden. De cijfers waren er gewoon. Ik vind het jammer, en zit er niet mee in om mijn emoties te tonen."

Ondergewaardeerd

Heerlijk eerlijk, maar dat levert haar niet altijd de prijs van de sympathiekste speler op natuurlijk. Al kan dat Wullaert naar eigen zeggen weinig schelen. "Ik word liever ondergewaardeerd dan overgewaardeerd."

"Ik denk wel dat dat het geval is, ja. Maar dan is dat maar zo", besluit de aanvalster. "De mensen die er écht iets van kennen beseffen tenminste wat ik aan het realiseren ben. Hoe goed en constant dat is. Vooral dat laatste is niet evident."

Poll: Vind jij het onterecht dat Wullaert de Gouden Schoen niet won?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames  I  OHL  I  Gouden Schoen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024