Club Brugge pakt mogelijk met déze spectaculaire vervanger voor Mignolet uit

Club Brugge pakt mogelijk met déze spectaculaire vervanger voor Mignolet uit
Maandag 21 maart 2022 - 16:45   I   door Redactie

Tot voor een jaar was Simon Mignolet onbetwistbaar bij Club Brugge, de eerste naam op het wedstrijdblad. Maar de Rode Duivel heeft veel van zijn pluimen verloren.

In die mate dat een vertrek komende zomer zeker niet uitgesloten is. Mignolet heeft immers een periode de blunders opgestapeld en tot op heden maakt hij nog altijd tussenkomsten waarbij de wenkbrauwen gefronst worden.

Als Club Brugge dus de gelegenheid zou krijgen om een waardige vervanger/concurrent aan te trekken zullen ze dat zeker niet laten. En mogelijk dient er zich een geweldige opportuniteit aan.

Want publiekslieveling Mathew Ryan, die tijdens zijn passages bij Club Brugge en KRC Genk een geweldige indruk maakte, hintte in de Waalse krant La Dernière Heure nu zelf naar een terugkeer naar de landskampioen.

Tweede doelman

"Voor ik in 2017 naar KRC Genk trok, heeft mijn manager ook met Club Brugge gesproken. maar Butelle was daar al en er was ook nog de kwestie van mijn salaris bij Valencia", vertelt de keeper. "Het ging dus niet door, maar als alles goed zit sluit ik een terugkeer zeker niet uit."

En dat moment zou wel eens dicht kunnen zijn. Momenteel is de nog altijd maar 29-jarige Ryan immers slechts tweede doelman bij Real Sociedad. En met een contract tot 2023 moeten de Spanjaarden hem komende zomer wel verkopen als ze nog een transfersom willen binnenrijven. Is één en één twee?

Poll: Wie zou jij verkiezen?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Arsenal  I  Real Sociedad

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024