Filip Joos zwaar onder de indruk: "Dát was de grootste fout van Clement"

Filip Joos zwaar onder de indruk:
Dinsdag 22 maart 2022 - 09:00   I   door Redactie

Alfred Schreuder heeft Club Brugge nét op tijd aan het draaien gekregen. Er is wel nog veel ruimte voor progressie, maar de resultaten zijn er en daar kan niemand meer naast kijken.

De laatste zes competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen. Onder andere Antwerp, Charleroi en KRC Genk moesten eraan geloven. De vraag is of Club zo ver zou staan als Philippe Clement niet was vertrokken naar AS Monaco. Filip Joos denkt alleszins van niet.

En dat heeft veel te maken met de keuzes van Alfred Schreuder. Die dropte Mats Rits weer in de ploeg en maakte van Denis Odoi een echte '6'. "Rits is volgens mij dé fout van Clement geweest dit seizoen", zei Filip Joos bij Extra Time. "Dat hij Eder Balanta de voorkeur gaf. Ik vind dat Rits in deze ploeg echt niet weg te denken is."

Ook Wim De Coninck is onder de indruk van de keuzes van de Nederlandse coach. "Schreuder heeft toch enkele opvallende keuzes gemaakt, waarvan we niet dachten dat ze die blij Club Brugge zouden maken", was hij duidelijk. "Zo haalde hij ook Noa Lang eruit. En vooral om Odoi daar centraal op het middenveld te zetten."

Poll: Ben jij een fan van Filip Joos?

TAGS  I  Extra Time  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Charleroi  I  KRC Genk  I  AS Monaco

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022