'Genk helpt Club-spits Bas Dost mogelijk aan absolute droomtransfer'

'Genk helpt Club-spits Bas Dost mogelijk aan absolute droomtransfer'
Dinsdag 22 maart 2022 - 10:00   I   door Redactie

Bas Dost is bezig aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge. Blauw-zwart besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen en dus kan hij in de zomer gratis naar een andere club.

Volgens Het Laatste Nieuws is een terugkeer naar Nederland de meest logische piste. Heerenveen had in de winter al interesse, maar Dost wou zijn kans grijpen onder Alfred Schreuder. HLN weet dat ook Feyenoord hem vorige zomer al wou binnenhalen.

Dat lukte niet, want de spits wou Club Brugge niet zo snel verlaten. De Rotterdammers klopten dan maar aan bij KRC Genk. Cyriel Dessers zou tot het einde van het seizoen gehuurd worden, maar ze bedongen ook een aankoopoptie. Eentje die kan tellen, want Genk zou maar liefst vier miljoen euro willen.

Bij Feyenoord zouden ze niet bereid zijn om dat bedrag op tafel te leggen en dus wenkt een terugkeer naar Limburg. Dat zou betekenen dat er weer een plekje vrijkomt in de aanvalslinie van Feyenoord en dát zou dan weer de weg openen voor Bas Dost. Benieuwd of Feyenoord hem in de zomer wél kan overtuigen.

Poll: Zou Feyenoord een mooie volgende stap zijn voor Bas Dost?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Heerenveen  I  Feyenoord

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022