Heisa bij Paris Saint-Germain rond dronken Neymar: "Hij wil wraak nemen"

Heisa bij Paris Saint-Germain rond dronken Neymar:
Woensdag 23 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Kampioen zullen ze wel opnieuw worden, maar voor de rest wordt het voor Paris Saint-Germain een seizoen om snel te vergeten. Op en rond het veld.

Want na de ontluisterende 3-0-nederlaag op het veld van AS Monaco zijn de tongen losgekomen. Vooral superster Neymar kwam daarbij in een slecht daglicht te staan. De Braziliaan zou er volgens een Franse journalist allerminst een professionele attitude op nahouden.

"Neymar traint nauwelijks meer, hij komt in een erbarmelijke staat toe op training. Grenzend aan dronkenschap", beweert die. "Hij wil zo wraak nemen op PSG, er is een totale breuk met de club en de kleedkamer." Straffe quotes van RMC Sport-journalist Daniel Riolo.

Die dinsdag nog een stap verder ging: "PSG-fans geven niet om Neymars capriolen of om zijn Netflix-documentaire. Het bestuur moet zijn cheque tekenen en hem laten gaan. Hij brengt de club veel schade toe. Laat hem gaan, hij ruïneert PSG."

Verzuurd

Hoeveel waarheid er in de beweringen van Riolo schuilen is niet te verifiëren, maar feit is dat de relatie tussen Neymar en de supporters compeet verzuurd is. De kans dat hij komende zomer vertrekt wordt dan ook steeds groter.

Poll: Denk je dat dit verhaal klopt?

TAGS  I  PSG  I  AS Monaco

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022