Iedereen is bezig over hartpatiënt Christian Eriksen na verbazingwekkend nieuws

Iedereen is bezig over hartpatiënt Christian Eriksen na verbazingwekkend nieuws
Woensdag 23 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

Christian Eriksen is de voorbije dagen niet meer uit het nieuws weg te slaan. Al hoeft het niet altijd negatief te zijn.

Nadat bekend raakte dat door een coronabesmetting zijn comeback bij de Deense nationale ploeg in het water viel, heerste er veel onrust. Want nu hij na zijn hartfalen op het EK en het inplanten van een defibrillator als een hartpatiënt te boek staat, was er vrees voor verdere impact.

Maar dat blijkt opeens heel goed mee te vallen. De Deense bondscoach bevestigde woensdag immers dat Eriksen donderdag dan toch zijn opwachting zal maken in de selectie. Zo kan hij alsnog meetrainen met het oog op de oefenduels tegen Nederland en Servië.

Dat er geen verdere complicaties opgetreden zijn door de besmetting is uitstekend nieuws voor de middenvelder die ondertussen aan de slag is bij de Engelse eersteklasser Brentford. Het is afwachten of hij nu fit genoeg is om speelminuten te krijgen bij Denemarken.

Poll: Denk je dat Eriksen opnieuw zijn oude niveau zal kunnen halen?

TAGS  I  Denemarken  I  Finland  I  Inter  I  Odense BK  I  Tottenham  I  Brentford  I  Chelsea  I  Union  I  Nederland  I  Servië

vrijdag 2 december 2022

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022