'Anderlecht omvergeblazen door topclub na waanzinnig bod op smaakmaker'

'Anderlecht omvergeblazen door topclub na waanzinnig bod op smaakmaker'
Donderdag 24 maart 2022 - 07:00   I   door Redactie

Anderlecht kreeg tegen AA Gent een serieuze tik te verwerken. Door de nederlaag in de Ghelamco Arena staat paars-wit plots op de vijfde plaats. Het zal dus moeten hopen op puntenverlies van de concurrenten om tóch nog bij de eerste vier te geraken.

Toch belangrijk met het oog op volgend seizoen, want dat zou heel wat extra geld in het laatje brengen. Daarnaast zijn ze bij Anderlecht ook al bezig met enkele uitgaande transfers. Met die van Sergio Gómez bijvoorbeeld. Hij viel - vooral in de eerste helft van het seizoen - op bij de Europese topclubs.

Volgens BILD hebben Ajax, Chelsea, Manchester United en Inter hun zinnen gezet op de Spanjaard. Ook Barcelona en Leeds United hebben interesse, maar het is Marseille die de concurrentie te snel af wou zijn. Volgens het Duitse medium heeft de Franse topclub in de winter al een bod neergelegd bij Anderlecht.

Die werd echter meteen van tafel geveegd en het mag ook duidelijk wezen waarom. Marseille zou een uitleenbeurt met aankoopoptie voorgesteld hebben. Daar wil Anderlecht natuurlijk niet van weten. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 en heeft daarnaast ook een marktwaarde van negen miljoen euro.

Poll: Denk je dat Sergio Gómez minstens negen miljoen euro zal opbrengen voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Ajax  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Inter  I  Barcelona  I  Leeds United  I  Marseille

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024