Bijzonder moeilijk transferdossier bij Club Brugge: "Soort van oorlog"

Bijzonder moeilijk transferdossier bij Club Brugge:
Donderdag 24 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge haalde het afgelopen jaar heel wat spelers binnen. De zomertransfers bleken geen schot in de roos, maar de wintertransfers zijn dat des te meer.

Denis Odoi en Tajon Buchanan veroverden een basisplaats. Sargis Adamyan werd op het nippertje nog gehuurd en houdt nu zelfs Noa Lang op de bank. Andreas Skov Olsen is goed op weg om de nieuwe publiekslieveling te worden. In zeven competitiewedstrijden scoorde hij vier keer en was hij ook vier keer de aangever.

De 22-jarige Deen is dan ook tevreden met zijn transfer naar Club. "Het deed erg goed om een andere lucht te gaan opsnuiven", zei hij bij Tipsbladet. "Uiteindelijk ben ik erg tevreden met de overgang naar Club Brugge. Elke dag ga ik weer gelukkig naar de training."

Het was nochtans niet evident voor Vincent Mannaert om Skov Olsen binnen te halen. "Het was een behoorlijke worsteling om bij Bologna weg te geraken", bevestigde de winger. "Het was een soort van oorlog. Op verschillende momenten dacht ik dat ik het vliegtuig kon nemen, maar dan moest ik toch weer wachten."

Poll: Is Skov Olsen momenteel de beste speler bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024