'Grote zorgen bij Anderlecht: Nieuwe club meldt zich voor sterkhouder'

'Grote zorgen bij Anderlecht: Nieuwe club meldt zich voor sterkhouder'
Donderdag 24 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zullen ze enkele spelers zien vertrekken. Joshua Zirkzee en Christian Kouamé keren in principe terug naar respectievelijk Bayern München en Fiorentina, maar er zijn nog andere sterkhouders die worden gelinkt aan een transfer.

Sergio Gómez kwam vorige zomer voor een slordige twee miljoen euro over van Borussia Dortmund. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de ploeg van Vincent Kompany. Hij kan dan ook uitstekende cijfers voorleggen. Met vijf doelpunten en elf assists in 32 competitiewedstrijden springt hij in het oog bij de Europese top.

Volgens TEAMtalk zou Leeds United bekijken of ze een bod kunnen doen op de 21-jarige Spanjaard. Daarnaast zijn volgens het medium ook Real Madrid, Ajax, Lyon en Atalanta geïnteresseerd. Ook Chelsea werd al in verband gebracht met de sterkhouder van Anderlecht.

Hij heeft echter nog een contract tot medio 2025 en zijn marktwaarde steeg ondertussen al naar negen miljoen euro. Wie hem in de zomer al wil wegplukken bij paars-wit zal daar heel wat geld voor moeten neertellen. Vincent Kompany wacht alvast bang af.

Poll: Denk je dat Sergio Gómez in de zomer al een stap hogerop zetten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Borussia Dortmund  I  Leeds United  I  Real Madrid  I  Ajax  I  Lyon  I  Atalanta  I  Chelsea  I  Bayern München  I  Fiorentina

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023