'Clement ziet comeback naar JPL naderen en moet kiezen tussen déze opties'

'Clement ziet comeback naar JPL naderen en moet kiezen tussen déze opties'
Vrijdag 25 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Philippe Clement wordt al weken naar buiten geschreven door de media, maar door de 3-0-overwinning tegen PSG heeft hij zich wat tijd gekocht. Het is echter maar de vraag hoeveel tijd dat precies is.

Er wordt verwacht dat hij na het seizoen sowieso zijn valiezen mag pakken in het prinsdom. Volgens L'Équipe gaat voorzitter Dmitry Rybolovlev dan namelijk grote kuis houden en dat zou einde verhaal betekenen voor Philippe Clement.

Een terugkeer naar de Jupiler Pro League lijkt dan de meest logische stap. Ook Filip Joos denkt dat een comeback in de maak is. In de podcast 90 Minutes zei hij dat Club Brugge in principe geen mogelijkheid is, maar volgens Joos zal Antwerp of KRC Genk de trainer opnieuw naar België willen halen.

De stoel van Brian Priske is namelijk al een hele tijd aan het wankelen. Het ziet ernaar uit dat hij na het seizoen sowieso mag opkrassen. Genk staat dan weer op een teleurstellende achtste plaats en Bernd Storck heeft het tij niet kunnen keren. Of de supporters zo blij zouden zijn met de terugkeer van Clement is maar de vraag.

Poll: Denk je dat Clement volgend seizoen opnieuw in de Belgische competitie aan de slag gaat?

TAGS  I  AS Monaco  I  PSG  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022