Eden Hazard valt achterover van ploegmaat bij Real Madrid: "Misselijkmakend"

Eden Hazard valt achterover van ploegmaat bij Real Madrid:
Vrijdag 25 maart 2022 - 10:00   I   door Redactie

Eden Hazard geraakt bij Real Madrid maar niet af van zijn bankzittersstatuut. Hetzelfde lot is weggelegd voor Gareth Bale. Dat beide spelers talent in overvloed hebben staat buiten kijf.

De 32-jarige Welshman speelde de afgelopen maanden amper bij de Koninklijke omdat hij niet fit zou zijn, maar plots dook hij wel op bij de nationale ploeg. Dat kon er bij de Madrilenen niet in en Marca noemde hem openlijk een 'parasiet'. Niet voor het eerst krijgt de aanvaller kritiek.

Hij zou bijvoorbeeld liever golfen dan voetballen en zou daarnaast het nationale elftal boven zijn club verkiezen. De veelbesproken aanvaller reageerde donderdagavond eerst met de voeten. Hij trapte Wales met twee doelpunten naar de overwinning tegen Oostenrijk.

Na de wedstrijd kon Bale het ook niet laten om te reageren op de uithaal van Marca. "Ik hoef geen signaal af te geven, dat is een verspilling van mijn tijd. Het is misselijkmakend, ze zouden zichzelf moeten schamen", was hij duidelijk. Benieuwd hoe ze dit in Madrid zullen opvatten.

Poll: Straf dat talenten als Bale en Hazard niet van de bank geraken bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Wales  I  Oostenrijk  I  Schotland  I  Oekraïne

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024