'Vincent Mannaert kan het amper geloven: Toptalent op weg naar de uitgang'

'Vincent Mannaert kan het amper geloven: Toptalent op weg naar de uitgang'
Vrijdag 25 maart 2022 - 11:30   I   door Redactie

Alfred Schreuder heeft Club Brugge op het rechte pad gekregen. Blauw-zwart pakte 18 op 18 en zet zo stevig druk op leider Union.

Dat heeft vooral te maken met de nieuwkomers. Tajon Buchanan en Andreas Skov Olsen doen op de flanken wat ze horen te doen. Vooral die laatste maakt veel indruk met vier doelpunten en vier assists in zeven competitiewedstrijden. Daarnaast is er ook nog Sargis Adamyan die Noa Lang op de bank houdt.

En wat gezegd van Denis Odoi? Schreuder posteerde hem net voor de verdediging en dat blijkt een schot in de roos. Ruud Vormer, Eder Balanta en Noah Mbamba blijven teleurgesteld achter. Mbamba leek nochtans volledig open te bloeien onder Philippe Clement.

In 2022 haalde de 17-jarige middenvelder geen enkele keer het wedstrijdblad. Zijn contract loopt af in medio 2023 en een verlenging kwam er nog niet. Als zijn situatie niet snel zal verbeteren heeft het er alle schijn van dat hij komend seizoen andere oorden zal opzoeken.

Premier League

Vooral clubs uit de Premier League hebben interesse in het toptalent. Crystal Palace, Brighton en Leicester City werden al genoemd, maar volgens Leeds Live zou ook Leeds United er goed aan doen om hem binnen te halen. Afwachten of Mannaert hem nog overtuigd krijgt om bij te tekenen.

Poll: Verdient Mbamba meer kansen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Crystal Palace  I  Brighton  I  Leicester City  I  Leeds United  I  Union

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024