Boskamp hekelt Belgische club: "Geen Belgen, voetbal is er niet fenomenaal en er komt geen volk"

Boskamp hekelt Belgische club:
Zaterdag 11 maart 2017 - 21:15   I  

Morgen volgt ook de ontknoping van de degradatiestrijd in de Jupiler Pro League. Voor Johan Boskamp is het alvast duidelijk wie er verdiend zou degraderen.

“Al bij al is Moeskroen inderdaad de terechte degradant. Er spelen haast geen Belgen, het voetbal is er niet fenomenaal en er komt geen volk naar het stadion. Dan kun je beter een ploeg als Lierse, Beerschot of Antwerp erbij hebben. Daar komt bij wijze van spreken elke match 15.000 man naartoe. Daar heb je veel meer aan", vertelt de analist in Gazet van Antwerpen.

“Al kun je er niet omheen dat ­Westerlo ook geen lekkere ploeg is. Het zijn de twee zwakke broertjes van de competitie. Wie het uiteindelijk zal halen, zien we zondag. Westerlo heeft de pech dat het Genk ontvangt en die moeten winnen. Moeskroen heeft dat met de buren van Kortrijk niet. Dan krijg je weer verhalen dat zulke ploegen, die op een steenworp van mekaar liggen, het op een akkoordje gooien. Maar daar geloof ik niet in." 

"Daarom vond ik de uitspraken van enkele Westerlospelers vorige week zo vreemd. Alsof er een Waalse deal gemaakt zou zijn in Moeskroen - ­Standard. Ik snap wel dat je zoiets in een opflakkering zegt, maar ik vind het gevaarlijk zonder bewijzen. Ach, we zullen wel zien hoe zondag het kwartje valt. Op zo'n slotdag gebeuren altijd de gekste dingen.”

TAGS  I  johan boskamp  I   moeskroen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024