Blauw-zwart schrikt op door verschrikkelijk nieuws: "Beroofd met mes op de keel"

Blauw-zwart schrikt op door verschrikkelijk nieuws:
Zondag 27 maart 2022 - 13:15   I   door Redactie

In het voetbal gaat er veel geld om. Dat brengt voor de spelers heel veel voordelen met zich mee, maar toch ook nadelen.

Dat heeft een ex-speler van Club Brugge nu aan den lijve mogen ondervinden. Tahith Chong speelde afgelopen seizoen een halfjaar voor blauw-zwart nadat hij uitgeleend werd door Manchester United.

De flankaanvaller kon weinig potten breken, keerde terug en werd afgelopen zomer door ManU aan Birmingham verhuurd. Daar kreeg hij volgens Engelse media begin dit jaar een enorme schok te verwerken.

Chong werd immers in zijn eigen huis beroofd. De ex-Bruggeling lag te slapen toen hij rond drie uur in de ochtend wakker werd met een mes op de keel. Vervolgens werd hij gedwongen om kostbare bezittingen als juwelen en horloges af te geven.

Boodschap

Een hoogst traumatische gebeurtenis, maar helaas niet de eerste keer dat dit een voetballer overkomt. Door het vele geld dat ze verdienen en vaak ook het uiterlijke vertoon zijn ze vaak het mikpunt van overvallers.

Overigens zouden de drie inbrekers Chong nog een opvallende boodschap meegegeven hebben. Ze dreigden ermee nog eens terug te komen als de speler de slechte beveiliging van het huis niet zou upgraden.

Poll: Vind je dat voetballers zich beter moeten beveiligen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  Birmingham City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024