Anderlecht verbaast zich en krijgt opeens een herboren sterkhouder te zien

Anderlecht verbaast zich en krijgt opeens een herboren sterkhouder te zien
Zondag 27 maart 2022 - 14:30   I   door Redactie

Als er één iets is waar clubtrainers een bloedhekel aan hebben zijn het interlandperiodes. Omdat ze hun spelers dan zien vertrekken. Al heeft het ook zijn voordelen.

Zoals nu met Sergio Gomez. Die zat bij Anderlecht in een mindere periode, in die mate dat zijn statistieken sinds Nieuwjaar een serieuze duik genomen hebben en hij zich niet langer meer de sterkhouder van weleer toonde. Maar hoe anders presenteerde hij zich zaterdag bij Jong Spanje.

Hij hielp de Spaanse beloften met een doelpunt en twee assists aan een ruime 8-0-zege in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen. En daar had hij amper een uur voor nodig, want daarna werd hij vervangen. Gomez speelt als flankaanvaller, een rol die hem duidelijk uitstekend ligt.

De statistieken van Gomez bij Jong Spanje zijn overigens geweldig: vijf doelpunten en zes assists in acht wedstrijden. Bij Anderlecht hopen ze nu dat hij die lijn ook bij hen kan doortrekken. Want zijn laatste (en enige) beslissende actie na de winterstop is een assist in de bekermatch tegen Eupen.

Poll: Denk je dat Sergio Gomez nu opnieuw vertrokken zal zijn bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jong Spanje  I  Eupen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024