Johan Boskamp gaat fel tekeer: "Daar word ik nu eens echt helemaal ziek van"

Johan Boskamp gaat fel tekeer:
Zondag 27 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Johan Boskamp heeft zich na enkele persoonlijke tegenslagen even in de luwte gehouden, maar lijkt er nu opnieuw bovenop.

Dat blijkt uit het feit dat hij zich alweer druk kan maken. Dan weet je dat het goed zit met hem. En aan zijn uitspraken in de podcast MIDMID te zien, zit het héél goed. Zo liet hij zich onder meer uit over zijn avontuur in de woestijn begin jaren 2000.

Toen ging de Nederlander een aantal seizoenen in het Midden-Oosten trainen. "Ik word echt helemaal ziek van mensen die ook daar naartoe trekken en dan verklaren dat ze dit of dat gaan doen. Geloof me nou, je gaat er naartoe omdat je veel geld kan verdienen."

"En al die lulverhalen die je dan hoort over het voetbal te gaan verbeteren", maakt Boskamp zich verder druk. "Ik wou mijn portemonnee verbeteren. Dat is simpel. Over hoeveel we dan spreken? Netto gaat dat toch over één miljoen euro."

Poll: Maak jij je ook druk als trainers die excuses gebruiken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024