Cyriel Dessers spreekt zich uit over Feyenoord en Genk: "Dát is belangrijk"

Cyriel Dessers spreekt zich uit over Feyenoord en Genk:
Zondag 27 maart 2022 - 18:00   I   door Redactie

Waar ligt de toekomst van Cyriel Dessers? Vorige zomer door KRC Genk verhuurd aan Feyenoord tot het einde van het seizoen. En dat einde nadert.

Maar sowieso is de aanvaller afhankelijk van wat Feyenoord doet. De Rotterdammers hebben immers een aankooptie in de huurovereenkomst staan. Het grote probleem daarbij is dat die vier miljoen bedraagt, wat op dit moment te hoog gegrepen lijkt.

En dat zou Dessers best wel jammer vinden, zeker gezien het feit dat hij zich goed voelt bij Feyenoord en hij zich bovendien in de ploeg heeft gewerkt. Aan de andere kant liggen er bij KRC Genk misschien wel meer kansen.

Want daar gaan ze ervan uit dat Paul Onuachu deze zomer nu écht wel vertrekt. En dus zou Dessers eerste spits kunnen worden, de kans waar hij eigenlijk al twee jaar geleden op hoopte. Bij Rijnmond gaat hij daar verder op in.

Benieuwd

"Ik beslis er niet over", aldus Dessers. "Het gaat om wat er in de bestuurskamers gebeurt en ik ben net als ieder ander erg benieuwd. Het is belangrijk dat ik goed blijf presteren, voor Feyenoord en voor Genk. Hopelijk hebben we dan op het einde alleen maar winnaars."

Poll: Waar zou Dessers het meest spelen volgens jou?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024