'Het gaat gebeuren: Charles De Ketelaere verpulvert record bij Club Brugge'

'Het gaat gebeuren: Charles De Ketelaere verpulvert record bij Club Brugge'
Dinsdag 29 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere had niet veel tijd nodig om uit te groeien tot een absolute sterkhouder bij Club Brugge. Bij Club hopen ze 40 miljoen euro te vangen voor de polyvalente aanvaller.

En dat schrikt de Europese topclubs amper af. Zo werden de Italiaanse topclubs Lazio, Napoli en Milan al nadrukkelijk genoemd, maar ook Leicester City is nog steeds in de running om het goudhaantje van Club Brugge binnen te halen.

De Foxes waren er zelfs als de kippen bij om te polsen naar De Ketelaere. Met Phillipe Pelluault hebben ze dan ook iemand in de rangen die zich specifiek bezighoudt met de Belgische markt af te schuimen. Hij leek snel overtuigd te zijn van de kwaliteiten van de 21-jarige aanvaller.

"Zijn komst in het King Power Stadium zou ook logisch zijn voor Leicester, dat zo zijn politiek zou voortzetten met het aantrekken van jonge talenten met groot potentieel", zei hij eerder al bij Leicester Mercury.

40 miljoen

Een prijskaartje van 40 miljoen euro is ongezien in onze competitie. Naar verluidt zijn de Foxes op de hoogte van de transfersom, maar aan afhaken denken ze allerminst. Daarmee zou De Ketelaere het transferrecord van Jonathan David (27 miljoen euro) helemaal verpulveren.

Poll: Denk jij dat Club Brugge 40 miljoen euro zal krijgen voor Charles De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leicester City  I  Napoli  I  Lazio  I  Milan

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024