Rode Duivels Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku krijgen plots ijskoude douche

Rode Duivels Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku krijgen plots ijskoude douche
Dinsdag 29 maart 2022 - 16:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku genieten van wat vrije tijd terwijl de minder ervaren Rode Duivels opgeroepen werden voor de interlandbreak. Transfermarkt.nl maakte ondertussen de nieuwe marktwaardes bekend van de Premier League-spelers.

Kevin De Bruyne is de duurste Belg, maar hij zag zijn marktwaarde wel dalen van 100 miljoen euro naar 90 miljoen euro. Big Rom kon zich amper tonen bij Chelsea, waardoor hij van 100 miljoen euro wegzakte naar 85 miljoen euro. Opvallend, maar niet verwonderlijk.

"Voor Lukaku spelen wat gedragsissues mee in de afwaardering, sinds zijn interview bij Sky Italia", stelde Area Manager Daniel Busch. "Daarnaast is de Belg in prestaties eveneens nog niet de speler gebleken waar Chelsea 115 miljoen euro voor betaald heeft."

Hoog tijd dus om hun niveau wat op te krikken. Al trekken de meeste spelers zich niet veel aan van de marktwaarde. Aan de andere kant is het natuurlijk ook wel een bevestiging als de marktwaarde stijgt. Hopelijk kunnen ze het via het WK in Qatar weer wat opkrikken.

Poll: Terecht dat de marktwaardes van De Bruyne en Lukaku gezakt zijn?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024