Anderlecht-sterkhouder maakt zelf 'nieuwe' club bekend: "Ik ben ze erg dankbaar"

Anderlecht-sterkhouder maakt zelf 'nieuwe' club bekend:
Woensdag 30 maart 2022 - 10:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze er zich goed van bewust: ondanks het herstelplan zal het nog minstens één zomer op de tanden bijten zijn. En dat betekent sterkhouders verkopen.

Dat wordt zo goed als zeker smaakmaker Sergio Gomez. Om de simpele reden dat hij het meest in de belangstelling staat en natuurlijk ook het meest kan opbrengen. Het zijn bovendien niet de minste clubs die aandringen. Inter, Manchester United, Ajax en... Barcelona.

En die laatste club geniet natuurlijk de voorkeur van de Spanjaard, gezien het feit dat hij er zijn jeugdopleiding genoot. "Het zou niet slecht zijn om terug te keren naar de plek die acht jaar mijn thuis was", zegt hij bij El Larguero. "Zij hebben mij doen groeien als speler en als mens. Daarvoor ben ik ze erg dankbaar."

Het is nu natuurlijk afwachten in hoeverre Barcelona ook effectief actie zal ondernemen. Dat er een serieuze transfersom betaald zal moeten worden is natuurlijk een minpunt, maar het feit dat Gomez het huis kent en geen aanpassing zal nodig hebben speelt absoluut in zijn voordeel.

Poll: Zou Sergio Gomez volgens jou vaste waarde zijn bij Barcelona?

TAGS  I  Anderlecht  I  Inter  I  Manchester United  I  Ajax  I  Barcelona

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024