Hard tegen hard: Schreuder bezorgt Hendry ijskoude douche na uithaal

Hard tegen hard: Schreuder bezorgt Hendry ijskoude douche na uithaal
Donderdag 31 maart 2022 - 14:22   I   door Redactie

Jack Hendry is niet tevreden met zijn bankzittersstatuut bij Club Brugge. Na de interland met Schotland tegen Oostenrijk haalde hij persoonlijk uit naar Alfred Schreuder.

"Ik heb twee rode kaarten gepakt, maar de manier waarop ik behandeld ben, was erover", zei hij onder meer. "Er wordt binnen de club veel gezegd dat ik weer in de ploeg zou moeten komen, maar als één persoon daar anders over denkt..."

Alfred Schreuder gaf op zijn persbabbel van donderdag aan dat hij al met de Schot gepraat heeft over het interview. "Hij gaf aan dat de kop van het interview totaal niet klopt", zei de Club-coach. "Natuurlijk zei hij ook dat hij niet tevreden is en dat hij wil spelen."

"Dat vind ik ook terecht. Een speler die op de bank zit moet ook niet tevreden zijn", ging de Nederlander verder. "Uiteindelijk gaat het om het team en hij weet ook de reden waarom hij niet speelde. Er is gewoon ook veel concurrentie bij ons." De vraag is wat die reden dan precies is.

Bankzitter

Het ziet er alleszins niet naar uit dat Alfred Schreuder zijn verdediging plots door elkaar zal schudden om Hendry een basisplaats te geven. De verdediging staat immers als een huis. Blauw-zwart kreeg slechts vier tegendoelpunten binnen in de laatste zes competitiewedstrijden. Hendry is en blijft voorlopig dus een bankzitter.

Poll: Denk jij dat Hendry snel weer in de basis zal staan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Schotland  I  Oostenrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024