'Vincent Mannaert moet niet meer rekenen op terugkeer van Club-huurling'

'Vincent Mannaert moet niet meer rekenen op terugkeer van Club-huurling'
Donderdag 31 maart 2022 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zullen ze ongetwijfeld afscheid nemen van één of meerdere spelers, maar ook aan inkomende zijde zal er het een en ander bewegen. Zo keren enkele verhuurde spelers in principe terug naar Brugge.

'In principe', want niet elke huurling kijkt ernaar uit om terug te keren naar Club Brugge. Loïs Openda gaf bijvoorbeeld eerder al aan dat hij klaar is voor een stap hogerop. "Terugkeren naar Club Brugge zou een stap terug zijn", zei hij toen zelfs bij RTBF.

De 22-jarige aanvaller is helemaal op toerental gekomen bij Vitesse. Dit seizoen scoorde hij maar liefst zeventien doelpunten en gaf hij vier assists in 38 wedstrijden. Bij de Jonge Duivels kroonde hij zich zelfs tot topschutter aller tijden na zijn doelpunt tegen Denemarken.

Uiteraard had Vincent Mannaert hem graag terug bij Club gezien, maar ook Wim De Coninck vreest voor een terugkeer. "Ik zie hem niet terugkeren naar Club Brugge. Bij de Rode Duivels geraken zit er, volgens mij, evenmin in voor hem", zei de analist bij Het Nieuwsblad.

Poll: Denk jij dat Openda nog zal terugkeren naar Club Brugge?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Jonge Duivels  I  Club Brugge  I  Vitesse  I  Denemarken

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024