Eden Hazard wordt na zijn operatie met verstomming geslagen bij Real Madrid

Eden Hazard wordt na zijn operatie met verstomming geslagen bij Real Madrid
Donderdag 31 maart 2022 - 21:00   I   door Redactie

Real Madrid beleeft een uitstekend seizoen. Het staat aan de leiding in de Spaanse competitie en zit in de kwartfinales van de Champions League. Carlo Ancelotti deed daarvoor wel amper beroep op Rode Duivel Eden Hazard.

In de kwartfinale neemt Real het op tegen Chelsea, de ex-club van Eden Hazard. Dat duel moet hij sowieso aan zich voorbij laten gaan, want de Rode Duivel werd begin deze week geopereerd. Ze haalden een metalen plaatje uit zijn rechterkuitbeen, waardoor hij vermoedelijk tot het einde van het seizoen out is.

Bij de Koninklijke hopen ze natuurlijk dat de man van 115 miljoen eindelijk eens gaat renderen. Ze hopen duidelijk dat de operatie daarvoor zal zorgen, want volgens Marca kwam voorzitter Florentino Pérez himself vlak na de operatie op bezoek in het ziekenhuis.

Dat zou hij niet zomaar voor iedereen doen. Pérez zou duidelijk gemaakt hebben aan Hazard dat ze nog steeds in hem geloven en dat hij weer naar zijn beste niveau zal toegroeien. Hij werd de voorbije maanden nochtans gelinkt aan verschillende clubs, maar nu ziet het er dus naar uit dat hij gewoon in de Spaanse hoofdstad zal blijven.

Poll: Denk jij dat Hazard nog een toekomst heeft bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024