'Club Brugge geeft Belgische topclubs het nakijken met gegeerde JPL-revelatie'

'Club Brugge geeft Belgische topclubs het nakijken met gegeerde JPL-revelatie'
Vrijdag 01 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het einde van de reguliere competitie nadert en dus is zowat elke ploeg bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. De clubs maken de balans op en bekijken waar er versterking nodig is. Heel wat clubs hebben hun oog laten vallen op dezelfde speler.

Ilias Sebaoui debuteerde dit seizoen bij Beerschot en maakte een impressionante indruk. Hij gaf eerder al aan dat er heel wat clubs interesse hadden, maar nu maakt Gazet van Antwerpen ook bekend wélke clubs dat precies zijn.

Volgens GvA polsten KV Mechelen, KV Kortrijk en Zulte Waregem al naar de 20-jarige aanvaller. Anderlecht, AA Gent, Antwerp en KRC Genk houden zijn dossier ook nauwlettend in de gaten, maar Club Brugge zou zelfs al een plan hebben om hem binnen te halen.

Zij zouden hem willen kopen om hem daarna weer te verhuren aan de Ratten. Zo kan hij - in 1B weliswaar - nog wat verder rijpen en zal hij ongetwijfeld meer speelminuten verzamelen dan bij de A-kern van Club. Andere ploegen zullen het vermoedelijk op dezelfde manier willen aanpakken.

Prijskaartje

Beerschot zal hem natuurlijk niet zomaar laten gaan. Hij heeft namelijk nog een contract tot medio 2025 en stroomde ook vanuit de jeugdploegen door naar de A-kern. Zelf heeft Sebaoui nog geen beslissing genomen. Die zou er pas na het seizoen komen.

Poll: Bij welke Belgische topclub past Ilias Sebaoui het beste?

TAGS  I  Beerschot  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  KV Kortrijk  I  Zulte Waregem  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Antwerp  I  KRC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024