Miljoenenaankoop weet niet wat hij meemaakt bij Club Brugge: "Hoe erg!"

Miljoenenaankoop weet niet wat hij meemaakt bij Club Brugge:
Zaterdag 02 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge won vrijdagavond met 1-3 op het veld van Beerschot. Zo nadert blauw-zwart voorlopig tot op twee punten van leider Union. Zij spelen zondag nog op Sclessin.

Club pakte verdiend de drie punten mee naar Brugge, maar voor één speler werd het toch niet zo'n aangename avond. Jack Hendry uitte zijn ongenoegen bij The Times na een interland met Schotland. Hij vindt dat hij onterecht zijn basisplaats verloor onder Schreuder.

"De nieuwe trainer is wreed met me geweest", zei hij toen. "Ik vind dat ik in de ploeg hoor te staan en ik ben zeker niet naar Brugge gekomen om op de bank te zitten. We zullen zien wat er gebeurt bij mijn terugkeer, maar er moet iets veranderen."

Er veranderde wel degelijk iets, want Schreuder liet hem een half uur voor tijd invallen. Amper vijf minuten later maakte hij een duidelijke overtreding in de zestien, waardoor Beerschot een penalty kreeg. Shankland zette die om en Simon Mignolet mocht zijn clean sheet op zijn buik schrijven. Op Twitter krijgt Hendry de volle laag.

Poll: Denk je dat Hendry dit seizoen nog kansen zal krijgen van Schreuder?

TAGS  I  Club Brugge  I  Beerschot  I  Union

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024