Antwerp komt met duidelijke reactie op stevige uithaal van Radja Nainggolan

Antwerp komt met duidelijke reactie op stevige uithaal van Radja Nainggolan
Zaterdag 02 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

Ook Antwerp kan zich geen misstap meer veroorloven. Momenteel staat de Great Old derde, maar AA Gent en Anderlecht staan amper één punt achter. Zes op zes is in principe dus een absolute must. De eerste horde: OHL.

Op de vorige speeldag domineerde Antwerp tegen Zulte Waregem, maar moest het wachten tot het slot van de wedstrijd op de winning goal. Er kwam al heel wat kritiek op hun manier van voetballen en daar hebben ze bij Antwerp al langere tijd genoeg van.

Radja Nainggolan voorop, want hij haalde na de wedstrijd tegen Essevee uit op Instagram: "Bezig aan het werken voor ons doel... Wij samen tegen al de rest... Goed gedaan, jongens... F*ck them all…." Straffe taal, maar Brian Priske is daar naar eigen zeggen totaal niet mee bezig.

"Soms voel je het als mensen iets over ons zeggen, of over de groep. Dat is niet altijd plezant om te lezen, maar het kan motiverend werken", citeert Het Nieuwsblad. "Maar op dit moment putten we onze motivatie uit de strijd om play-off 1. Dat is nog belangrijker dan wat anderen over ons denken."

 

Poll: Ben jij fan van Radja Nainggolan?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022