'Europese topclubs vallen opeens allemaal achterover door Youri Tielemans'

'Europese topclubs vallen opeens allemaal achterover door Youri Tielemans'
Zaterdag 02 april 2022 - 19:00   I   door Redactie

Youri Tielemans wordt al weken gelinkt aan een vertrek bij Leicester City. Heel wat Europese topclubs staan in de rij om de Rode Duivel binnen te halen.

De ex-smaakmaker van Anderlecht wil immers Champions League spelen en dat zal met Leicester City niet lukken. Althans volgend seizoen niet, want de Foxes staan pas op de tiende plaats. Tielemans heeft nog maar een contract van een jaar en het ziet er niet naar uit dat hij zal bijtekenen.

Manchester United, Liverpool, Real Madrid en Bayern München werden al genoemd als mogelijke bestemmingen. Volgens The Telegraph hebben zij nu ook de vraagprijs te horen gekregen. Leicester zou amper zo'n 30 miljoen euro willen voor de middenvelder.

Opvallend aangezien zijn marktwaarde 55 miljoen euro bedraagt, al zal zijn beperkt contract daar iets mee te maken hebben. De kans is dus groot dat de Europese grootmachten in de zomer een bod gaan neerleggen bij Leicester. Benieuwd waar we hem volgend seizoen zullen zien spelen.

Poll: Ben jij fan van Tielemans?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Bayern München

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024