Club Brugge is nieuwe smaakmaker straks alweer kwijt: "Naar Europese topclub"

Club Brugge is nieuwe smaakmaker straks alweer kwijt:
Zondag 03 april 2022 - 12:15   I   door Redactie

Bij Club Brugge leven ze nu al maanden op een sportieve roze wolk. 21 op 21 heeft hen in het spoor van Union gebracht. Met dank vooral aan één uitblinker.

Andreas Skov Olsen die met vier goals en zeven assists in tien competitiewedstrijden een verpletterende impact had op de resultaten van de landskampioen. En die cijfers hadden nog beter kunnen zijn als de VAR niet zo moeilijk had gedaan.

Maar de vraag is of blauw-zwart nog lang van zijn smaakmaker zal kunnen genieten. Want in De Krant van West-Vlaanderen spreekt Skov Olsen duidelijk zijn ambitie uit: "Ik steek het niet weg: ooit wil ik naar een Europese topclub."

"Zo ambitieus ben ik wel, als kind dacht ik alleen maar toptoptop… Naar een bigbigbig club", vervolgt de Deense international. "Maakt niet zoveel uit welke club. Eentje die de Champions League kan winnen. Ik wil er àlles uithalen."

2026

Skov Olsen ligt nog tot 2026 onder contract, maar naar verluidt zijn er met de speler afspraken gemaakt dat hij bij een buitensporig bod vroeger kan vertrekken. Als hij deze lijn blijft doortrekken zou dat wel eens véél vroeger kunnen zijn.

Poll: Hoelang denk jij dat Skov Olsen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna  I  Bayern München

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024