'Kylian Mbappé slaat Thibaut Courtois en heel Madrid opeens met verstomming'

'Kylian Mbappé slaat Thibaut Courtois en heel Madrid opeens met verstomming'
Maandag 04 april 2022 - 12:30   I   door Redactie

Het zag er lange tijd naar uit dat Kylian Mbappé volgend seizoen een ploegmaat zou worden van Thibaut Courtois en Eden Hazard, maar zolang er niets getekend is, is alles nog mogelijk. Dat maakte de Franse vedette zondag ook duidelijk.

"Ik wil mijn tijd nemen voor deze beslissing, want ik wil geen foute keuze maken", zei Mbappé bij L'Équipe na de overwinning tegen Lorient. "Ik denk nog altijd na omdat er nieuwe elementen zijn, er zijn flink wat dingen waar ik rekening mee moet houden."

Het leek nochtans een zekere zaak dat hij volgend seizoen bij de Koninklijke zou tekenen. Zijn contract bij PSG loopt immers af in de zomer en hij sprak in het verleden al uit bewondering te hebben voor Real Madrid. Nu is hij dus plots toch aan het twijfelen geslagen.

"Ik probeer nu samen met mijn naasten de beste beslissing te maken", ging de wereldkampioen verder. "Of het mogelijk is dat ik bij PSG blijf? Ja, zeker." Dat zou alvast een serieuze klap zijn voor Thibaut Courtois en co. Afwachten in welk shirt we hem volgend seizoen zullen zien spelen.

Poll: Waar speelt Mbappé volgend seizoen?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Lorient

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024