'Antwerp bibbert en ziet absolute sterkhouder mogelijk vertrekken'

'Antwerp bibbert en ziet absolute sterkhouder mogelijk vertrekken'
Maandag 04 april 2022 - 13:00   I   door Redactie

Dankzij het gelijkspel van AA Gent is Antwerp nu zeker van de Champions' Play-Offs. Daarvoor mag het dus de Buffalo's bedanken, maar ook zeker Jean Butez. De 26-jarige doelman is dit seizoen één van de uitblinkers bij de Great Old.

De Fransman werd in 2020 voor een miljoen euro weggeplukt bij Moeskroen. Antwerp twijfelde daarna even aan zijn kwaliteiten en gaf onder andere Beiranvand zijn kans, maar uiteindelijk was het toch Butez die aan het langste eind trok. Afgelopen weekend was hij opnieuw man van de match.

Zijn marktwaarde wordt ondertussen geschat op drie miljoen euro, maar hij heeft ook nog een contract tot medio 2024. Antwerp zit dus in een uitstekende onderhandelingspositie als er clubs komen aankloppen. Volgens Het Laatste Nieuws is die kans bijzonder groot.

Of Antwerp zal meewerken aan een transfer is maar de vraag. Butez is geliefd bij de fans en lijkt ook tevreden te zijn op de Bosuil. Voorlopig kwamen er nog geen voorstellen uit de bus, maar mits goede play-offs zou dat wel eens kunnen veranderen.

Poll: Speelt Butez volgend seizoen nog bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Moeskroen

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023