Kevin De Bruyne ziet Pep Guardiola opeens zwaar uithalen bij Manchester City

Kevin De Bruyne ziet Pep Guardiola opeens zwaar uithalen bij Manchester City
Maandag 04 april 2022 - 18:00   I   door Redactie

Manchester City strijdt ook dit seizoen weer mee voor de titel. De afgelopen vier jaren pakte City maar liefst drie keer de titel. Ook nu lijkt het weer een strijd te worden tussen de Cityzens en de Reds van Liverpool.

In de competitie is het dus stilaan een zekerheid geworden dat City er doorheen raast, maar de Champions League wonnen ze nog nooit. Vorig seizoen was Chelsea nog te sterk in de finale. Nu moeten Kevin De Bruyne en co. voorbije Atletico Madrid in de kwartfinale.

De voorbije seizoenen kwam er dan ook heel wat commentaar op Pep Guardiola. Hij zou bij de belangrijke Champions League-duels te veel nadenken en te veel sleutelen aan zijn tactiek. Daar is de Spaanse succescoach het helemaal niet mee eens en dat liet hij ook blijken tijdens zijn persbabbel.

"In de Champions League denk ik altijd te veel na. Het gebeurt vaak. Absoluut", sneerde hij naar de journalisten."Daarom heb ik ook goede resultaten gehaald. Ik houd ervan om te veel na te denken en domme tactieken te maken. Vanavond doe ik inspiratie op en morgen staat er een ongelooflijke tactiek."

Poll: Denk je dat City de Champions League zal winnen?

TAGS  I  Manchester City  I  Liverpool  I  Atletico Madrid  I  Chelsea

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023