Ophef bij Monaco: Clement reageert op aanhoudende geruchten over ontslag

Ophef bij Monaco: Clement reageert op aanhoudende geruchten over ontslag
Maandag 04 april 2022 - 19:30   I   door Redactie

Philippe Clement maakte in januari de overstap van Club Brugge naar AS Monaco. Hij hoopte er een vervolg te breien aan zijn succesvolle passages bij Waasland-Beveren, KRC Genk en Club Brugge, maar voorlopig lukt hem dat niet.

Onder Clement pakten de Monegasken slechts 18 op 33 in de Franse competitie, maar ze wonnen wel van PSG en Marseille. In de beker werden ze uitgeschakeld in de halve finale en in de achtste finales van de Europa League knikkerde het Portugese Braga hen eruit. Het veroorzaakte al heel wat ophef.

Hij wordt dan ook al weken door analisten en media naar de uitgang geschreven. Op Twitter heerst dezelfde tendens: Philippe Clement zal ontslagen worden op het einde van het seizoen. Sommige analisten linkten hem zelfs al aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

"Ik kwam hier in januari aan met een contract van twee en een half jaar, in een ambitieus project met jonge spelers om ze fysiek, tactisch, technisch en mentaal te verbeteren", reageerde hij bij L'Équipe. "Daar ben ik op gefocust. En ik kreeg van niemand in de club een signaal over wat er werd geschreven. Ik ben gefocust op mijn werk."

Poll: Denk je dat Clement ooit nog een Belgische topclub zal coachen?

TAGS  I  AS Monaco  I  Waasland-Beveren  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  PSG  I  Marseille  I  Braga

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024