'Hans Vanaken snoert iedereen de mond en kan absolute knaltransfer maken'

'Hans Vanaken snoert iedereen de mond en kan absolute knaltransfer maken'
Dinsdag 05 april 2022 - 13:00   I   door Redactie

Er zal altijd discussie zijn over Hans Vanaken, maar zijn statistieken liegen niet. De 29-jarige middenvelder was ook tegen Ierland en Burkina Faso één van de betere Duivels. Hij zou Club in de zomer kunnen verlaten.

Het wordt stilaan nu of nooit voor Hans Vanaken. West Ham toonde eerder al interesse in de Club-sterkhouder, maar naar verluidt zou ook Wolverhampton gecharmeerd zijn. De Wolves staan momenteel op de achtste plaats in de Premier League, maar hebben wel nog zicht op Europees voetbal.

Het is op zich niet verwonderlijk dat Wolverhampton bij Vanaken uitkomt. Met João Moutinho, Rúben Neves en Leander Dendoncker heeft het slechts drie volwaardige centrale middenvelders in de rangen. Moutinho is ondertussen ook al 35 jaar en echte doublures heeft coach Bruno Lage niet op het middenveld.

Volgens Transfermarkt wordt de marktwaarde van Vanaken geschat op zestien miljoen euro. Bij Club heeft hij wel nog een contract tot medio 2025, dus Wolverhampton zal sowieso diep in de buidel moeten tasten. Het is maar de vraag of Vanaken met het oog op het WK zelf een zomerse transfer ziet zitten.

Poll: Zou Wolverhampton een goede club zijn voor Hans Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Ierland  I  Burkina Faso  I  Wolverhampton  I  West Ham

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024