Yannick Ferrera kan plots spectaculaire comeback in Jupiler Pro League maken

Yannick Ferrera kan plots spectaculaire comeback in Jupiler Pro League maken
Woensdag 06 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Dat Yannick Ferrera na zijn vertrek uit het Midden-Oosten opnieuw aan de slag zou gaan in België zat eraan te komen. En het zou wel eens een fameuze comeback kunnen zijn.

Het was nieuws dat onverwacht viel begin januari. Ferrera was niet langer de trainer van het Saoedische Al-Fateh, nadat zijn contract in onderling overleg werd ontbonden. Reden waren de slechte resultaten.

In makelaarskringen viel toen te horen dat Ferrera al een andere job op het oog had in de Jupiler Pro League. Of dat als hoofdtrainer, assistent of in een andere functie zou zijn, was echter nog niet duidelijk.

Maar afgelopen weekend zou er wel eens een tip van de sluier kunnen gelicht zijn. Want de ex-trainer van Charleroi, STVV, Standard, KV Mechelen en Waasland-Beveren werd plots gespot op de tribunes van... Standard, waar hij dus al in 2015-2016 aan de slag was.

Heropbouw

"Hij zal toevallig wel niets te doen gehad hebben, zeker?”, merkte sportjournalist Dave Peeters op Eleven Sports tijdens de wedstrijd tegen leider Union fijntjes op. En in en rond Sclessin valt nu te horen dat het wel eens van dat zou kunnen zijn.

Ferrera zou opgepikt worden door de nieuwe Amerikaanse eigenaars om vanaf volgend seizoen te beginnen met de heropbouw van de Rouches. Grote voordeel is dat hij de club na zijn vorige passage als zijn broekzak kent. Afwachten maar.

Poll: Zou jij Ferrera een geschikte coach vinden?

TAGS  I  Charleroi  I  STVV  I  Standard  I  KV Mechelen  I  Waasland-Beveren

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024