Romelu Lukaku met de grond gelijk gemaakt na kwartfinale tegen Real Madrid

Romelu Lukaku met de grond gelijk gemaakt na kwartfinale tegen Real Madrid
Donderdag 07 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Chelsea verloor woensdag met 1-3 van Real Madrid. Karim Benzema tekende voor een hattrick. Kai Havertz scoorde de eerredder voor de Blues. Romelu Lukaku mocht een half uur voor tijd invallen.

De Rode Duivel toonde zich meteen na zijn invalbeurt. Het is ook al anders geweest. In enkele minuten tijd kreeg hij twee kopkansen. De eerste bal raakte hij volledig verkeerd en bij de tweede stond hij helemaal alleen, maar kopte net naast. Dat had hij veel beter moeten doen. Dat vinden ze ook in Engeland.

Bij The Sun werd het nog maar eens duidelijk hoe slecht de relatie tussen Lukaku en de fans is. "Hij reageerde niet goed bij zijn eerste kans, waarop het gemor begon op te duiken. Dat werd alleen maar luider toen hij vervolgens een voorzet van Azpilicueta naast kopte", schreven ze.

"Hij kreeg 25 minuten om Chelsea te helpen met terugvechten", schreef Football.London. "Hij had ook enkele goede baltoetsen, maar het was weer te weinig om een grote impact te maken." Bij The Independant kreeg hij dan weer een score van amper vijf op tien.

Drie op tien

Van TeamTalk kreeg de Rode Duivel zelfs maar een drie op tien. "Bij zijn eerste kopkans verwacht je gewoon beter van hem. En hij verergerde zijn miserie door een vrije kopbal even later naast te werken op slechts 6 meter van doel", was hun analyse. Pijnlijk voor Big Rom.

Poll: Komt het ooit nog goed tussen Lukaku en Chelsea?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024