'Publiekslieveling Ruud Vormer hakt knoop door over toekomst bij Club Brugge'

'Publiekslieveling Ruud Vormer hakt knoop door over toekomst bij Club Brugge'
Donderdag 07 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Nog niet zo heel lang geleden was Ruud Vormer de onbetwiste leider op het Brugse middenveld. Van die status schiet momenteel niet meer veel over. Hij komt amper nog van de bank.

Zijn contract loopt nog maar een jaar en dus moet hij stilaan beslissen wat hij wil doen in de toekomst. Zulte Waregem zou hem een uitgang willen bieden. Dat meldt nu ook Het Nieuwsblad. Hij heeft een goede relatie met Davy De fauw en Timmy Simons. Zij zouden hem maar al te graag binnenhalen.

Ruud Vormer zelf ziet een overstap naar Essevee enkel als noodoplossing. Hij zou volgend seizoen eerst nog zijn basisplaats bij Club Brugge willen heroveren. Dat zal echter niet zo simpel worden. Als Alfred Schreuder nog aan boord is, moet publiekslieveling Vormer niet meer hopen op veel minuten.

Zulte Waregem is alleszins het ideale plan B. Davy De fauw is een goede vriend en Timmy Simons kent hij nog van bij Club Brugge. Daarnaast moet hij dan niet verhuizen, wat ook een belangrijke troef is voor hem en zijn gezin. Afwachten in welk shirt we hem volgend seizoen zien spelen.

Poll: Vind jij dat Vormer meer kansen moet krijgen van Alfred Schreuder?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024