'Leegloop bij Union: Vincent Mannaert gaat iedereen verrassen met smaakmaker'

'Leegloop bij Union: Vincent Mannaert gaat iedereen verrassen met smaakmaker'
Donderdag 07 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

Union sluit de reguliere competitie sowieso als leider af. De promovendus mag zich dus opmaken voor Europees voetbal, maar zal dat wel moeten doen zonder enkele sterkhouders. De interesse is enorm.

Deniz Undav trekt naar Brighton en ook Dante Vanzeir wordt gelinkt aan een vertrek, maar rond Casper Nielsen bleef het opvallend stil. Hij is nochtans één van de draaischijven bij de Brusselse club. Zijn werkkracht en zijn schoten vanuit de tweede lijn zijn imposant.

Volgens Filip Joos kan de 27-jarige Deen volgend seizoen naar een Belgische topclub. "Die staat bij Anderlecht of Club Brugge gewoon in de basis. Dat hij denkt aan een transfer met het oog op het WK met Denemarken, dat begrijp ik", zei de analist bij de podcast 90 Minutes.

De kans dat hij naar rivaal Anderlecht trekt lijkt eerder klein, maar bij Club Brugge kunnen ze wél nog een middenvelder gebruiken. Ruud Vormer en Eder Balanta vallen naast de ploeg, terwijl Hans Vanaken twijfelt over een mogelijke transfer.

Miljoenen

Het zou dus nog niet eens zo gek zijn als Vincent Mannaert zou gaan aankloppen bij Union. Nielsen zijn marktwaarde wordt geschat op twee en een half miljoen euro, maar hij heeft nog een contract tot medio 2024. Daardoor zullen de Unionisten heel wat meer verlangen voor hun leider. 

Poll: Zou Nielsen momenteel bij Club Brugge in de basis staan?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Brighton

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022