'Anderlecht krijgt enorme boost in aanloop naar cruciaal duel tegen Kortrijk'

'Anderlecht krijgt enorme boost in aanloop naar cruciaal duel tegen Kortrijk'
Donderdag 07 april 2022 - 11:30   I   door Redactie

Anderlecht imponeerde tegen Charleroi en sprong dankzij de overwinning over AA Gent naar de vierde plaats. Als de Buffalo's winnen van OHL, moet Anderlecht ook winnen van KV Kortrijk om het laatste ticket voor play-off 1 te bemachtigen.

Het ziet ernaar uit dat Vincent Kompany niet zal kunnen rekenen op sterkhouder Yari Verschaeren. Slecht nieuws dus voor de Anderlecht-coach, want El Hadj en Amuzu konden nog niet echt overtuigen. Hij zal dus moeten puzzelen zondag.

Maar dat geldt ook voor Kortrijk-coach Karim Belhocine, want zijn lijst met afwezigen is nog een pak langer. Volgens La Dernière Heure zullen de Kerels het moeten zonder Kevin Vandendriessche, Kristof D'Haene, Pape Habib Gueye, Jonah Osabutey en wellicht ook zonder Faïz Selemani.

Vooral die laatste is dit seizoen enorm op dreef. Hij is één van de smaakmakers bij Kortrijk en scoorde ondertussen al dertien keer in 28 competitiewedstrijden. Het leverde hem zowaar interesse op van KRC Genk en Standard. Een serieus gemis voor Kortrijk, maar een enorme boost voor Anderlecht dus.

Poll: Wie verdient het laatste ticket voor play-off 1 het meest?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  AA Gent  I  OHL  I  KV Kortrijk  I  Standard  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024