Club Brugge mag definitief streep trekken door droomtransfer: "Kansloos"

Club Brugge mag definitief streep trekken door droomtransfer:
Donderdag 07 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze al een tijdje op zoek naar een nieuwe linksachter. Ze hebben er nochtans een heel deel in de kern, maar overtuigen kunnen ze niet (meer).

Er wordt amper nog beroep gedaan op Fede Ricca en Eduard Sobol. Faitout Maouassa viel zelfs helemaal door de mand nadat hij afgelopen zomer voor vier miljoen euro werd binnengehaald. Nu zijn ze bij blauw-zwart bezig met het transferdossier van FC Groningen-speler Bjorn Meijer.

En Vincent Mannaert was al langer aan het zoeken in de Eredivisie. Afgelopen zomer wou hij Tyrell Malacia naar Jan Breydel halen, maar Feyenoord was niet bereid om mee te werken aan een transfer. Komende zomer zou Mannaert het opnieuw willen proberen, maar opnieuw zal het niet lukken om hem te overtuigen.

Volgens Voetbal International is blauw-zwart zelfs "kansloos". Er zijn nog heel wat clubs geïnteresseerd in de 22-jarige Nederlander en de Rotterdammers zouden minstens tien miljoen euro willen voor de linksachter. Afwachten of Club het in dat geval alsnog zal proberen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge nog nood heeft aan een nieuwe linksachter?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen  I  Feyenoord

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022