'Verrassende wending voor Club Brugge in veelbesproken transferdossier'

'Verrassende wending voor Club Brugge in veelbesproken transferdossier'
Donderdag 07 april 2022 - 15:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze op zoek naar een nieuwe linksachter en die hopen ze te vinden bij FC Groningen. De 19-jarige Bjorn Meijer is nog maar bezig aan zijn eerste profseizoen, maar blauw-zwart is helemaal overtuigd van zijn kunnen.

Eerst veegde Groningen een bod van drie en een half miljoen euro van tafel. Daarna deden ze hetzelfde met een bod van vier en een half miljoen. Aangezien heel wat clubs interesse hebben, willen ze duidelijk het onderste uit de kan halen. Ze zouden minstens zes miljoen euro willen voor het toptalent.

Hoewel er al twee keer een bod van Club Brugge werd geweigerd, zou Club volgens Voetbal International wel een streepje voor hebben op de andere clubs. Meijer zou zelf helemaal overtuigd zijn van een overstap naar blauw-zwart. Hij hoopt dat Groningen zal meewerken aan een transfer.

Het 19-jarige toptalent zou niet van plan zijn om bij te tekenen bij Groningen, dus kunnen de Nederlanders maar best meewerken. Vincent Mannaert wrijft zich al in de handen. Hopelijk kan Meijer wél overtuigen in tegenstelling tot de zomerse miljoenenaankoop Faitout Maouassa.

Poll: Denk je dat Meijer volgend seizoen bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024