'Ruud Vormer gaat de hele voetbalwereld verrassen met opmerkelijke wending'

'Ruud Vormer gaat de hele voetbalwereld verrassen met opmerkelijke wending'
Donderdag 07 april 2022 - 17:00   I   door Redactie

Het einde van de competitie nadert en dus wordt er volop gekeken naar oplossingen voor overbodige spelers. Ruud Vormer lijkt ondertussen één van die spelers bij Club Brugge. Pijnlijk voor de Nederlander.

In 2014 plukte Club Brugge hem weg bij Feyenoord. Sindsdien groeide hij uit tot een sterkhouder en een publiekslieveling, maar de laatste maanden moet hij genoegen nemen met een plaats op de bank. Het begon onder Philippe Clement. Alfred Schreuder volgt.

Er werd even gesproken over een mogelijke transfer naar Zulte Waregem, maar volgens Het Laatste Nieuws is een transfer naar een JPL-club of naar de Eredivisie uitgesloten. Hij zou liefst gewoon bij Club blijven, zijn plek in de ploeg weer veroveren en later een andere functie bekleden binnen de club.

Maar wat als hij zijn plek niet opnieuw kán veroveren? Volgens HLN zou de woestijn hem dan wel eens de (lucratieve) uitweg kunnen bieden. Zij baseren zich op enkele uitspraken die Vormer eerder deed. Zijn carrière afsluiten in het Midden-Oosten vond hij toen wel een interessante piste. Afwachten of het ook effectief zover komt.

Poll: Denk jij dat Ruud Vormer nog in de woestijn zal gaan voetballen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Feyenoord

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023