'Club Brugge weet van geen ophouden en richt vizier op nieuw toptalent'

'Club Brugge weet van geen ophouden en richt vizier op nieuw toptalent'
Donderdag 07 april 2022 - 19:00   I   door Redactie

Club gaat vol voor de derde landstitel op rij, maar achterliggend zijn ze ook volop bezig met volgend seizoen. Vincent Mannaert hoopt in de zomer enkele versterkingen binnen te halen.

Zo zijn ze nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe linksachter. Ze hadden hun zinnen gezet op Bjorn Meijer van FC Groningen en legden zelfs al een bod van vier en een half miljoen euro neer, maar de Nederlanders verwachten minstens zes miljoen.

Bjorn Meijer zou zelf een overstap naar Jan Breydel wel zien zitten, maar als Groningen het spel hard speelt, komt er gewoonweg geen transfer. Zij hebben namelijk de optie om het in 2023 aflopende contract eenzijdig met een jaar te verlengen.

Volgens lokale bronnen heeft Club nu zijn vizier gericht op Nicolas Fernandez Mercau. De 22-jarige Argentijn speelt momenteel in eigen land bij San Lorenzo en is daar één van de sterkhouders. Zijn contract loopt tot eind 2023 en hij zou een pak minder moeten kosten dan Meijer.

Alleen maar voordelen

Dat is niet het enige voordeel, want Mercau kan zowat heel de linkerflank voor zijn rekening nemen. Dat zien ze bij Club Brugge natuurlijk graag. Zijn marktwaarde wordt geschat op twee en een half miljoen euro. Een pak minder dus dan de zes miljoen euro die voor Meijer gevraagd wordt.

Poll: Vind jij dat Club Brugge de beste scouting van België heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen  I  San Lorenzo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024