'Club blijft niet bij de pakken zitten en wil gaan shoppen in Barcelona'

'Club blijft niet bij de pakken zitten en wil gaan shoppen in Barcelona'
Vrijdag 08 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe linksachter. Bjorn Meijer heeft de interesse gelokt en zou zelf een overstap wel zien zitten, maar FC Groningen is voorlopig niet bereid om water bij de wijn te doen.

De 19-jarige linksachter zou zelf heel graag de overstap maken naar Jan Breydel. Club legde een bod van vier en een half miljoen euro neer bij FC Groningen, maar het lijkt erop dat zij de jackpot willen voor het toptalent. Daar wil blauw-zwart niet aan meewerken en dus verleggen ze voorlopig hun focus.

Naar verluidt hebben ze hun zinnen opnieuw gezet op Adria Pedrosa. De 23-jarige Spanjaard speelt in Barcelona bij Espanyol en laat er een goede indruk na. Club wou hem afgelopen zomer al binnenhalen, maar toen bleek hij te duur.

Hij heeft nog een contract tot medio 2023 en volgens RAC1 is hij niet van plan om dat te verlengen. Dat zou de vraagprijs toch ook wat moeten drukken. Zijn marktwaarde wordt wel nog steeds geschat op negen miljoen euro. Dat er een nieuwe linksachter komt bij Club is wel duidelijk. Het is enkel nog de vraag wie Vincent Mannaert kan overtuigen.

Poll: Heeft Club Brugge echt nood aan een nieuwe linksachter?

TAGS  I  Club Brugge  I  Espanyol  I  FC Groningen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024