'Eden Hazard neemt na nieuw aanbod déze verrassende transferbeslissing'

'Eden Hazard neemt na nieuw aanbod déze verrassende transferbeslissing'
Vrijdag 08 april 2022 - 21:45   I   door Redactie

Wat brengt de toekomst voor Eden Hazard. Het lijkt wel of niemand het weet, behalve de Rode Duivel zelf dan. En zelfs heel goed.

Want Foot Mercato meldt dat er nog maar eens een aanbod binnengelopen bij Real Madrid. Van een club die eerder al eens aanklopte: Arsenal met name. The Gunners zouden de Rode Duivel voor één jaar willen huren.

Niet de favoriete oplossing voor Real Madrid - zij zouden Hazard liever verkopen, maar alles is beter dan hem nog een jaar op de bank te laten verkommeren en zijn marktwaarde nog meer te zien dalen. 

Maar volgens het medium zou onze landgenoot zo'n deal geweigerd hebben. Hazard wil naar verluidt absoluut bij Real Madrid blijven. Niet alleen omdat hij - en zijn familie - zich uitstekend voelen in Madrid, maar ook omdat hij opnieuw voluit zijn kans wil gaan.

Speelkansen

Dat klinkt misschien vreemd, maar op de achtergrond speelt ook het gegeven dat Carlo Ancelotti volgend seizoen wellicht geen trainer meer zal zijn bij de Madrilenen. En dat zou heel wat kunnen veranderen wat de speelkansen van Hazard betreft.

Poll: Vind je het een goede beslissing van Hazard om te blijven?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Arsenal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024