'Europese grootmacht graait Charles De Ketelaere weg bij Club Brugge'

'Europese grootmacht graait Charles De Ketelaere weg bij Club Brugge'
Zaterdag 09 april 2022 - 13:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere staat op de radar van zowat elke Europese topclub. Leicester City leek lang de bestemming te worden van het goudhaantje van Club Brugge, maar er zijn kapers op de kust.

Le 10 Sports komt namelijk met nieuwe informatie op de proppen. PSG bleek in het verleden al bijzonder gecharmeerd door de 21-jarige aanvaller, maar plots werd het stil in Parijs. Nu zouden ze toch de volgende stappen willen nemen om Charles De Ketelaere naar het Parc des Princes te lokken.

Club Brugge vraagt 40 miljoen euro voor De Ketelaere en dat is uiteraard geen enkel probleem voor de rijke topclub. Alleen is het nog de vraag of De Ketelaere zelf een overstap ziet zitten naar Frankrijk, want de kans is bijzonder klein dat hij daar veel speelminuten zal krijgen.

Al weet je natuurlijk nooit in het voetbal. Kylian Mbappé trekt mogelijk naar Real Madrid en Mauro Icardi zou de club ook willen verlaten. Uiteraard liggen er nog andere dossiers op tafel bij PSG. Club wacht ondertussen een officieel bod af, maar het lijkt wel zeker dat dat er zal komen. En dan is het aan De Ketelaere...

Poll: Kan De Ketelaere best eerst naar een Europese subtopper gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Leicester City  I  Real Madrid

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023