'Geshockeerde fan brengt Ronaldo zwaar in de problemen: Politie grijpt in'

'Geshockeerde fan brengt Ronaldo zwaar in de problemen: Politie grijpt in'
Zondag 10 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo heeft al veel meegemaakt in zijn lange carrière, maar wat nu gebeurt is toch een trieste primeur voor hem.

Engelse media melden immers dat politie een officieel onderzoek heeft geopend naar de Portugese superster. Aanleiding is een incident na afloop van Everton-Manchester United. Na het 1-0-verlies ging Ronaldo door het lint.

Concreet sloeg hij een jonge Everton-fan een smartphone uit de handen. De politie van Liverpool heeft ondertussen bevestigd dat er in samenwerking met zowel Everton als Manchester United onderzocht of er effectief sprake is van een misdrijf. 

Het probleem voor Ronaldo is dat bij het uit de hand slaan van de smartphone ook de 14-jarige eigenaar geraakt zou zijn en er een blauwe plek zou aan hebben overgehouden. Dat laat diens moeder toch weten in de pers. 

Shock

"Jake is compleet in shock, ontzettend verdrietig en wil nooit meer naar een wedstrijd", aldus zijn moeder in de Liverpool Echo. Het is nu afwachten wat het onderzoek zal uitwijzen en of Ronaldo eventueel vervolgd zal worden. 

Poll: Vind je dat Ronaldo vervolgd moet worden?

TAGS  I  Everton  I  Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024