'Geweldig nieuws voor Club: Droomtransfer krijgt groen licht voor overgang'

'Geweldig nieuws voor Club: Droomtransfer krijgt groen licht voor overgang'
Maandag 11 april 2022 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge telt af naar play-off 1, maar ook naar de transferperiode, waar het revanche wil nemen voor de mislukte zomer van vorig jaar.

En het voorlopige toptarget is Bjorn Meijer, de 19-jarige linksachter van FC Groningen. De Nederlandse club wees tot twee keer toe een bod van blauw-zwart af, maar bij een derde bod zit een transfer er nu echt wel aan te komen.

In de eerste plaats omdat trainer Danny Buijs zijn speler een transfer gunt. Dat verkondigde die openlijk nadat Meijer op sociale media werd afgemaakt door zijn transferwens uit te spreken.

"Ik heb veel moeite met de berichten die Bjorn op sociale media ontvangt", aldus Buijs. "Ik snap de emotie die ontstaat, maar we moeten realistisch blijven. Dit is zo’n gigantisch mooie stap voor hem. Je kan hem niet verwijten dat hij dit wil."

Hoog niveau

Vervolgens zong hij de lof van Club Brugge. "Dit is zijn toekomst en hij kan naar een club van een heel hoog niveau, die elk jaar Europees speelt en een heel goed plan aan hem heeft gepresenteerd."

"Dan kun je wel zeggen: laat hem een jaar of twee wachten. Maar deze jongen heeft best wat pech gehad met blessures. Wie garandeert hem dat hij deze kans over twee jaar nog krijgt?", besloot de Groningen-trainer.

Fans

En ook de fans zijn gekeerd. Tijdens de match op Heerenveen brachten de fans een groot spandoek mee om hem te steunen. "Bjorn, wij staan achter je." Dat zal ook het bestuur wel doen als er een bod rond de vijf miljoen euro komt.

Poll: Vind je dit een mooi gebaar?

TAGS  I  Ajax  I  Club Brugge  I  FC Groningen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024