'Club Brugge schrikt op: Schreuder gelinkt aan zomers vertrek naar topclub'

'Club Brugge schrikt op: Schreuder gelinkt aan zomers vertrek naar topclub'
Dinsdag 12 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge beleefde tot nu toe een wisselvallig seizoen, maar kan wel nog steeds de derde opeenvolgende titel binnenhalen. Dat hebben ze te danken aan de sterke reeks van 24 op 24 van de laatste weken.

Philippe Clement had het in de eerste seizoenshelft bijzonder moeilijk om een goede reeks neer te zetten. In januari verruilde hij Club Brugge voor AS Monaco. Alfred Schreuder werd kort daarna aangesteld als nieuwe hoofdcoach.

De Nederlander kende een moeilijke start en Club werd door AA Gent uitgeschakeld in de beker. Ondertussen staat Club knap tweede en maken ze zich op voor de titelstrijd. Na de zwakkere prestaties in het begin werd hij al meermaals naar de uitgang geschreven, maar nu zou hij plots voor een nieuwe uitdaging kunnen gaan.

Bij Studio Voetbal werd er gespeculeerd over een opvolger voor Erik ten Hag bij Ajax. Hij trekt na het seizoen vermoedelijk naar Manchester United. Alfred Schreuder werd naar voren geschoven als mogelijke opvolger door analist/ex-speler Theo Janssen.

Verleden

"Schreuder vind ik een heel goede trainer. Hij heeft ook al bij Ajax gezeten en zou het misschien kunnen doen met een goede assistent ernaast", zei Janssen namelijk. Andere namen die naar voren werden geschoven: Peter Bosz, Ronald Koeman en Arne Slot.

Poll: Denk jij dat Schreuder volgend seizoen nog trainer is bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  AA Gent

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022