'Club-fans schrikken op: Vanaken plots stap dichter bij absolute knaltransfer'

'Club-fans schrikken op: Vanaken plots stap dichter bij absolute knaltransfer'
Dinsdag 12 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zullen ze in de zomer enkele sterkhouders zien vertrekken. Noa Lang en Charles De Ketelaere zien we vermoedelijk niet meer op de Belgische velden, maar ook Hans Vanaken overweegt een transfer.

Het is dan ook stilaan nu of nooit voor de 29-jarige middenvelder. Eerder werd al bekend dat Wolverhampton zijn zinnen had gezet op de sterkhouder van Club Brugge. Op het middenveld hebben de Wolves immers niet heel veel mogelijkheden.

Eén van de sterkhouders bij Wolverhampton lijkt ook nog eens op weg naar de uitgang. Volgens SkySportsNews hebben de Gunners de Portugese Rúben Neves helemaal bovenaan het verlanglijstje gezet. Als het tot een transfer komt, moet Wolverhampton op zoek naar een vervanger.

En dan zou Hans Vanaken dus in beeld komen. Volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde geschat op zestien miljoen euro. Een bedrag dat de Wolves gemakkelijk kunnen betalen als Neves verkocht wordt. Zij zouden 60 à 70 miljoen euro willen voor de Portugees. Afwachten geblazen dus voor Club en vooral voor Hans Vanaken.

Poll: Is de Premier League een goede competitie voor Vanaken?

TAGS  I  Wolverhampton  I  Club Brugge  I  Arsenal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024